Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'surging'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hot Tubs & Spas
    • Portable Hot Tubs & Spas
    • Inflatable Hot Tubs
  • Inground, Fiberglass and Aboveground Swimming Pools
    • All Swimming Pools Types
  • Swim Spas & Exercise Pools
    • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
  • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
    • Hot Tub Water Chemistry
    • Swimming Pool Water Chemistry

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello all, I have a Viking Legend spa that was manufactured in early 2014. After changing the water, the main pump has begun to pulse and surge when the high jet is turned on. It seems to run fine in low, normal circulation mode. (The second pump seems to be running without issue.) The spa was not run without water covering all the intakes, but it was run without the filter so I could perform a deep cleaning with Spa Purge. Turning the power off and allowing the pump to re-prime did not fix it. Does this sound like an air pocket issue? If so, how do I correct it? I'm a novice, but ha
×
×
  • Create New...