Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'aqua rite'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hot Tubs & Spas
    • Portable Hot Tubs & Spas
    • Inflatable Hot Tubs
  • Inground, Fiberglass and Aboveground Swimming Pools
    • All Swimming Pools Types
  • Swim Spas & Exercise Pools
    • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
  • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
    • Hot Tub Water Chemistry
    • Swimming Pool Water Chemistry

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location


Interests

Found 3 results

  1. Recently had my salt cell (t15) go bad. Purchased a new (t-cell-3) not realizing that my main control unit firmware revision was 1.4. Is it possible to upgrade the firmware? Is it a board replacement inside of the main unit? Is there anything I can do short of having to purchase a new control unit? Any insight would be greatly appreciated! Thanks.
  2. I have my pool for a little over a year. When I checked the pool this morning, the test kit showed no chlorine. This was later confirmed at the pool store. The power light and generating light on my Aquarite control panel come on for about 10 seconds after the no flow light goes off when I turn the system on. Then those lights go out. Can anyone help? Since it is the weekend, I haven't been able to check whether the unit is under warranty. Is there a quick fix?
  3. I have an aqua rite board with a hayward T-15 cell, both new within about 6 months, and a flow switch that is probably about 5 years old. I do have good levels of chlorine in the pool, so I know the cell is generating. Power lights and generating lights all come lit appropriately, and all levels when I scroll through the diagnostics look good (current >5, voltage, salt, etc) Instant salt level is 3200ppm and confirmed with independent test. My problem is that my board/cell continue to generate after my pump has stopped running. hours after my pump has stopped, my average salt levels co
×
×
  • Create New...