Jump to content

Hot Spring Spa, lcd display not working


Recommended Posts

Hello, hopefully someone will know whats wrong with my hot tub.

Hot spring model JJ

Serial JJ3L2486

Lights on side of tub green solid, blue flashing,

When i first plugged it up the lcd said "protection mode", only the circulation pump is running.

Any thoughts on what might be wrong or what to start the troubleshooting process would be appreciated.

Mack

 

Link to comment
Share on other sites

2009 phase II Jetsetter.  Phase II just means "Orca" electronics.  If the circulation pump is running but you are still in protection mode it could be one of the sensors on the heater, more likely the hi-limit.  Could also be a temp sensor, a circuit board, low water level, dirty filters, weak flow from the circulation pump.  

Remove all filters and make sure the water level is high enough to rule those out.  If you're not wanting to have a service tech come out, the sensors are the cheapest of the parts it could be.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share



×
×
  • Create New...