Jump to content
Mel Thomas

Beachcomber OH fault

Recommended Posts

I’ve had some help on here previously. We have a 2002 beachcomber hottub and following a few issues had had it working perfectly for many weeks but recently it has developed an OH fault. 
 We have changed the filter and tried it without a Filter and it is the same problem. What is strange is that when it reaches the set temperature Say 38 degrees) the heat light on the display goes out but the heater still seems to be making a hissing/gurgling noise and the temperature continues to increase until It reaches 42 then switches off And displays OH. Even with the pump not on The water in the system Gets very very hot and when the pump is switched on a burst of really hot water comes through. 
Not really sure what this could be? Wondering if you can provide any advice? 
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes it can be repaired but you would have to take to electronics repair shop to have them replaced. Might want to start by testing the sensor set. Looking bottom left of the pack I see a red sensor wire connector. Was the sensor set recently repaired? Also the flow switch is disconnected but I'm sure you know that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...