Jump to content

Recommended Posts

I have a Jandy Lite 2 heater that is arounf 15 years old. Never had a problem until this season. The display was missing an occaisional LCD pixel. Yesterday, it shut down and none of the buttons would work, I powered it off and on at the switch and now the panel fails to display anything. The control board power light is lit. I tried troubleshooting , there is power from the transformer but no power at the fireman switch when the 2 wires are connected but 24 volts on one leg when disconnected.  I thought it was a bad display panel until I tested the voltage at the fireman switch. I don't want to buy a control panel if it 's a bad board. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Voltage at one leg of the firemans switch is normal.  Board sends 24~32 V out to the safety switches and if it comes back, Ign can proceed. If you have lost the display, may be the board.

Here is an excellent repair facility for that board.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/3/2020 at 10:00 AM, TimRac said:

I replaced the board, same problem. It turned out to be a bad display. 

Thanks for the update. Can you give a little detail on how you concluded that for the next guy (or gal)? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...