Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'marin'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hot Tubs & Spas
    • Portable Hot Tubs & Spas
    • Inflatable Hot Tubs
  • Inground, Fiberglass and Aboveground Swimming Pools
    • All Swimming Pools Types
  • Swim Spas & Exercise Pools
    • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
  • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
    • Hot Tub Water Chemistry
    • Swimming Pool Water Chemistry

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location


Interests

Found 2 results

  1. I am needing to buy a new circuit board for a 2011 Sundance Marin 880 series. Does anyone know the part number?
  2. Hello - We have a Sundance 850 series 'Marin' hot tub that had a few issues in the past (see post: http://www.poolspaforum.com/forum/index.php?showtopic=26961&st=0) We resolved our previous problem by replacing the circuit board and all of the filters. After we did this in the spring last year, the hot tub worked for about 4-5 months but then just quit working. It gives us the awful "Watchdog" (----) error again. We did some tests and think the circuit board is bad again. So, recently we actually paid a Sundance hot tub tech to come out to diagnose the problem, as we did not want to keep replacing the expensive circuit board every 4-5 months just to get it to work. We figured there must be some underlying issue corrupting the boards. The tech determined that he wasn't really sure what the problem was but thought that we could start by replacing the circuit board and topside and then maybe the remote topside too if that didn't work. I gave him the old board we took out a few years ago (yes, I kept it!) in case that helped him diagnose and he said they both have the same issue. FYI - He did say that he thought one little spot in the topside might be getting a little warm. Also, when he was there, the hot tub was able to start ONCE, but then he couldn't get it to start again. I really don't want to pay to replace of those pieces as a trial and error type "solution" to the problem. He said the temp sensor is good. He looked at the capacitors on both boards, we kept the old circuit board too, and said they were not swollen and look fine. The tech was also unable to read the history/memory to get any other clues as to what could be the problem. So much for hiring someone to tell us what was wrong...ughh! (FYI - Also, in our previous problem - see link above-, we also had the breaker tripping and the tech that just came out said that was due to the ozenator so he just disconnected it since it's an option feature anyway and not required to make the spa work.) Before we buy a new circuit board or any other parts, do you have any idea if just replacing the circuit board will make it work? If it is going to cost A LOT to repair (we plan on doing the work ourselves) in parts, then we may just get rid of the tub completely. I've also seen some refurbished circuit boards online. Has anyone used a refurb board and do they work ok? I noticed some come with the Eprom and some don't. (I was told you can install your current Eprom into the refurb board fairly painlessly.) Any experience with this? THANK YOU THANK YOU THANK YOU for any help, advice, experience, suggestions you can offer! Hot Tub: Sundance Marin 850 Series (year 2005) Circuit Board Part #: 6600-092 Eprom: Rev 9.50B
×
×
  • Create New...