Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'heater relay board'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Hot Tubs & Spas
    • Portable Hot Tubs & Spas
    • Inflatable Hot Tubs
  • Inground, Fiberglass and Aboveground Swimming Pools
    • All Swimming Pools Types
  • Swim Spas & Exercise Pools
    • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
  • Swim Spas & Exercise Pools
  • Pool/Spa Water Care
    • Hot Tub Water Chemistry
    • Swimming Pool Water Chemistry

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location


Interests

Found 2 results

  1. Ok....I have a 2004 Hot Springs Prodigy Spa. We used it one night, everything worked fine. The next day, it was cold. I took the heater board relay off and it was scorched. I replaced it. Now, I have no heat still. No blinking lights except on the new board (D9 LED but the parts supply store said as long as the green light is on next to it, ignore the blinking red light), tested the heaters ohms (10.3ohms), have power to everything except the red wire from the main board that jumpers over to the heater relay board.... The only thing I haven't changed is the circulation pump, which is working,
  2. I have a 2001 Hot Spring Sovereign. My heat wasn't working, so I just replaced the heater relay board with the new 77119 part for the IQ2020. Now I have heat and circulation, but the jets stopped working (wavemaster 7000 ver3). They were working previously, but do not anymore. The jet icon lights up on the control head, but no jets. Any ideas? What could I have done in replacing the heater relay board that affected the jets? Thanks, Ben
×
×
  • Create New...