Jump to content

TMC

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About TMC

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Eh, no offense but telling people to go to a website for "complete instructions" on a physical container isn't the best approach and I doubt most people do that. It cost me and others a lot of time and effort because of partial instructions not explaining to wipe down the gunk during the draining phase, not after. "Drain Tub, rinse and wipe surface." vs "Drain tub, continually wipe tub clean as water recedes and rinse." There is more than enough room to expand on that to avoid mishaps for people, so I suggest you stress that directly on the product label.
  2. @Ahhsomeguy So, among other things, I had some lovely wasp problems in my hot tub area, nesting right next to it on my chemical container... I wound up getting the Chlorine up to par for a few days and then running the ahhsome with it for 75 minutes, wiping down the scum ring ring every 15 minutes and then quickly getting to the scum off as I drained it. It was much easier to get off. Only 50% of the attached particles after the first fiasco seemed to come off on their own so there was definitely extra work but much less effort than the first go around when the tub was fully emptied
  3. So I used Ahhsome for the first time on newer spa (December 2020, first drain). Basically I left it open too long one day during high pollen season and the sun melted the chlorine and got the algae going, I was gone the entire next day and opened the tub up around noon the following day to find it very cloudy with a nice set of algae growing. I shocked it for a few days and then just ran ahhsome today for 30 minutes, but I only ran it at 2ppm chlorine because I was planning drain it into the yard since I can't drain to the street or house drain. It cleaned it well, I wish I read this forum fir
  4. So I used Ahhsome for the first time on newer spa. Basically I left it open too long one day during hi pollen season and the sun melted the chlorine and got the algae going, I was gone the entire next day and opened the tub up around noon the following day to find it very cloudy with a nice set of algae growing. I shocked it for a few days and then just ran ahhsome today for 30 minutes, but I only ran it at 2ppm chlorine because I was planning drain it into the yard since I can't drain to the street or house drain. It cleaned it well, I wish I read this first...of course I was busy working and
×
×
  • Create New...