Jump to content

Dtbros

Members
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dtbros

  • Rank
    Newbie
  1. Dtbros

    Limelight Pulse - Led's Not Working

    Hi everyone, new to the forum but same issues. I got the tub from my brother and he has had issues with the lights since day one of getting it. Lights had been replaced as well as the control board. He eventually gave up on it and now it is my problem. Wasn't worried about having the lights working as I figured the cost didn't make sense and based on how long they lasted it would be a never ending issue. Now though I have another issue, I noticed water seeping from under the tub this summer. I didn't think much of it thought maybe just the rain or something. My curiosity got the best of me tonight though and I removed the back cover (opposite of the control panel cover) and found the foam was soaked with water. I started digging into it to try and figure out where the water was coming from and I think I may have found the issue. The water seemed to be concentrated around one of the lights. I wiggled it a bit and the light broke right off in my hand. Turns out the light had shorted out so bad that it actually melted the housing. It was totally corroded and black like it had been scorched and burnt. I don't know if that's the only issue but I'm hoping it is and from how it looked it looks pretty bad. I will add some pictures when I take them. Right now I don't know what to do, I'm wondering if there is a way to seal the lights up without having to replace them all? Let me know if anyone has experienced something similar. To me it looks very serious that it got so hot to melt the housing and am thinking to call Limelight and see what they have to say as this is clearly a defective design and from what I saw could have caused serious injury.
×