Jump to content

yingtixu

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About yingtixu

  • Rank
    Newbie
  1. My spa has a Balboa M7 system. It runs, but shuts off with dr error after passing 4 minutes Pr mode and starting SLP mode and heating. The water system seems ok, because two pumps run, all valves are opened, and water moves from the jets to the filter. The circuit board and heater are new. The voltage between two heater connectors are measured to be 240. Any advice and help are welcomed. Victor
  2. The topside panel is blank when the power is on.The model of spa is Balboa 2000LE with the controller # 52761-01 ( the PCB # is 52762). I suspect the transformer is the cause but can't find it's input and output connectors on PCB. Any help on how to measure the transformer would be appreciated very much. Victor
  3. Recently I purchased a used Balboa 2000 spa with the controller # 52761-01 ( the PCB # is 52762). The seller told me the spa runs but the heater does not work. After I made the power connection and turned the spa on, I found the topeside panel showed 8888 and then within a few seconds it turned to blank . The background light of the panel is on. The SPA runs on the economic mode at least once a day. However, SPA can't be operated intentionally and it can neither be checked out because the panel is not displaying. So the first step of my repair is to make the panel work so I can get all the mes
  4. I just finished building the body of exercise pool with a dimension of 8'x16'x52" and I am about to start the plumbing work. I have two 2hp regular pool pumps and want to know whether I can use one of them to driving jets to make a strong enough water current for exercise. If it is too weak, then what kind of special pump I need for this purpose and what specifications of this kind of pump I should know. Hoep someone can advise me on this technical issue. Another question I have is the jet I put on the pool is not adjustable. Is there other way to make the current adjustable? Thanks, Victor
  5. Hi everyone, I am new to the forum and hope to get helps on a topside panel issue of my Balboa 2000 spa. The spa is a used one with the controller 52761-01. The seller told me the spa runs but the heater does not work. After I made the power connection and turned the spa on, I found the topeside panel showed 8888 and then within a few seconds it turned to blank . But the economic mode seems run at least once a day. I checked the power voltages on PCB. They seem all correct. I wanted to check transormer's condition but don't know where to measure and what are the correct input and output voltag
×
×
  • Create New...