Sundance Marin 850 Series (1997) - No Panel Display - Portable Hot Tubs & Spas - Pool and Spa Forum

Jump to content


(July 17, 2014) POOLSPAFORUM.COM SITE UPGRADE!


Photo
* * * * - 1 votes

Sundance Marin 850 Series (1997) - No Panel Display


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 jwhite216

jwhite216

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 30 September 2012 - 11:07 AM

My Marin spa suddenly stopped working. I reset the breaker and still no response.
There is power to the board. I thought the board was bad (there were two blown fuses that I replaced and still no response), so I replaced the board per instructions and still no response.
There is continuity on the fuses.
The control panel is completely blank and pumps do not turn on.
Any suggestions?

#2 JAMES THE HOT TUB GUY

JAMES THE HOT TUB GUY

    Spa Savant

  • Members
  • PipPipPip
  • 198 posts

Posted 01 October 2012 - 07:05 AM

Two things you connot check the fuses in the board you need to pop them out then check them too see if they are bad if they are not then check the transformer hope this helps.

#3 jwhite216

jwhite216

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 01 October 2012 - 08:37 AM

That's great...thank you.
How do I check the transformer?

#4 jwhite216

jwhite216

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 posts

Posted 01 October 2012 - 08:43 AM

I took out all 5 fuses and checked them for continuity and they are all OK.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

website security